Jaa mina vänner, nu händer inte så mycket.

Hösten kommer förmodligen bli ganska uppbokad med mässor och annat som har blivit framflyttat, vi får se vad som händer med det.

Min guiden säger att vi skall ta det lugnt, toppen är nådd denna gången, men tänk på din och andras säkerhet med avstånd och god handhygien.

Guiden sa till mig att ” Du är Guds utsträckta hand, du och alla andra ljusbärare, ni hade ljuset med er när ni föddes. Det är stor skillnad att vara ljusbärare och att vara ljusarbetare. Det säger jag utan att göra skillnad på det uppdrag som vi alla har. Vi är med er i alla dagar. Jag är Abraham. “

Vad jag förstått så födds vissa som ljusbärare och föra ljuset vidare. Att vara ljusarbetare väljer man själv och uppdraget att föra ljuset vidare.

Ha de gott mina vänner så ses vi. / Magnus

Att