Hej mina vänner.

Den sista tiden har det blivit ombed att göra några energirensningar.

Det har varit hemma hos folk som tyckt att det känts oroligt och konstigt i deras hem.

Jag brukar alltid fråga lite om bakgrunden till problemet, när började det, vad händer och hur upplevs det ?

Jag går i genom huset / lägenheten samtidigt jag har kontakt med min guide.

Han berättar var ” dom ” finns och hur många som är där, energierna brukar kännas ganska tydligt när man närmar sig. Det känns i min egen kropp hur dåligt dom mår, ångest, oro och sjukdomar.

Jag är aldrig rädd när jag är ute på uppdrag för jag vet att jag är skyddad av mina vänner.

MEN, så finns det något som är mycket annorlunda och som jag har råkat ut för några få gånger och det är Demoner, väldigt låga energier som kan vara väldigt elaka och jag avråder bestämt att befatta sig med dom. Dom rädds inte ljuset, dom viker bara undan. Dom människor som jag varit i kontakt med har förövrigt haft mycket personliga problem vilket när dessa energier. Då gäller det att vara stark och väl skyddad.

Jag sänder ljus och villkorslös kärlek till er.